maanantai 9. maaliskuuta 2020

Luonnontiede ei tunne eikä tunnusta evoluutiota, joka on antiiikinaikainen myytti !


Luonnontiede ei tunne evoluutiota
Ihmiskunnan tärkeimpiin asioihin kuuluvat kysymykset: miksi ja mistä olemme tulleet ja mihin olemme menossa. Mistä saisimmekaan luotettavaa tietoa nykyajan Some -kulttuurin ja mediavallan sekä myyttien aikana? Ovathan tieto ja valta syvästi kietoutuneet toisiinsa ja vallankäyttäjien tulkinnat toimivat tiedon portinvartijoina kuten aiemminkin historiassa – evoluutiokritiikkiäkään ei ole kuultu julkisessa mediassa.
Tietomme perustuu välittömiin havaintoihimme, ja luottamus aistiemme kautta saatavaan tietoon on elämän peruselementtejä. Tieto, tietäminen ja usko sekä tiede tarvitsevat toisiaan. Kysymykset kaiken alusta perustuvat viimekädessä uskoon. Lisäksi länsimainen sivistys-, oikeus- ja hyvinvointivaltio
perustuu juutalais-kristillisen teismin hedelmiin samoin kuin tieteen vallankumouksen synty 1500-1700. Valtaosa tieteen isistä olikin hartaita kristittyjä, jotka saivat innostuksensa raamatusta.   
Elämän ja elävän solun ilmestyminen on myös ihme. Solun rakenne ja toimintaprosessit ovat erittäin monimutkaisia eikä geneettisen informaation alkuperästä ole juurikaan tietoa. Kaikkiaan moniulotteisen informaation alkuperää pidetäänkin tieteen suurimpiin kuuluvana mysteerinä.
Nykyisin johtava tieteenfilosofia – vain luonnollisiin tekijöihin pitäytyvä naturalismi - sulkee jo ennakolta Jumalan tutkimusalueiltaan ja sortuu taikauskoon väittäessään universumin kaikkineen syntyneen tyhjästä ilman tekijää, syytä tai edes ideaa tulevasta. Universumin ja elämän synty sekä informaation, älykkyyden ja tietoisuuden kehittyminen puhumattakaan kokonaisuuden hienosäädetystä ja integroidusta moniulotteisuudesta haastavat meidät kriittiseen ajatteluun ja tutkimukseen sekä evoluutiomyytin hylkäämiseen.
Eikö evoluutio pitäisi hylätä, kun lähes vuosisadan laboratoriokokeetkaan – nekin ovat älykästä suunnittelua - eivät ole löytäneet ratkaisuja edes darvinistiseen ajatteluun lajien kehittymisestä muusta puhumattakaan?
Ihmisen tietoisuuden ja vapaan tahdon syntymiseen ei naturalismilla ole edes ideaa tarvittavista algoritmeista. Myöskään arvo- ja moraalitietoutta ei voi perustella evoluutiosta käsin. Ihminenhän mielletään evoluutiossa vain kasaksi materiaa ja yhteiskunnalliset seuraukset ovat olleet valitettavasti sen mukaisia. Informaation, aistihavaintojen ja älykkyyden synty sekä luotettavuus eivät ole perusteltavissa materialismista eikä evoluutio ole löytänyt luonnontieteellisiä selityksiä - mekanismit eivät toimi eikä prosesseja tunneta.
Peruskouluissamme opetetaan kritiikittömästi evoluutiota välittämättä monista vakavista huomautuksista.
Lastemme ajattelusta suljetaan tieto Jumalasta maailmankaikkeuden luojana. LL Mikko Tuuliranta on tutkinut ja kirjoittanut oppikirjojen lisääntyneestä evoluutioharhasta, jota ei ole juurikaan korjattu tieteellisestä näytöstä huolimatta.
Luonto puhuu vaikuttavasti luojastaan. MMT, Dos Lennart Saari pitkäaikaisena lintumaailman tutkijana kertoo omassa puheenvuorossaan, miten lintumaailman ihmeet kertovat omaa vahvaa kieltään Luojasta.
Evolutionismista on ollut myös tieteelle monia hidastavia ja jopa haitallisia vaikutuksia. Sosiaalidarvinismin seurauksista tutkimukset kertovat murheellista tutkimustietoa, kun aikoinaan vammaisia sekä etnisesti epäilyttäviä ja taloudellisissa tai sosiaalisissa vaikeuksissa olevia ihmisiä ajettiin pakkosterilisaatioon avioliiton edellytyksenä eri puolella maailmaa. Yleisesti onkin vaadittu valtiolta anteeksipyyntöä, mutta eikö anteeksipyytäjinä pitäisi olla myös evoluution edustajat. Evoluution perusta kohtaa yhä kasvavaa kritiikkiä ja ratkaisemattomia ongelmia. Miten meidän pitäisi suhtautua evoluutioon ja sen taustalla olevaan materialismiin ja  miksi niihin kohdistunutta mittavaa kritiikkiä ei haluta julkaista ?
Näistä mielenkiitoisista asioista kertovat lisää FT, VTM Martin Stenberg, MMT, Dos Lennart Saari ja LL Mikko Tuuliranta Kauhajoen Helluntaiseurakunnassa 14.3.2020 klo 12-16.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti